Hiina meditsiiniga viiruste ennetamine ja tervise kvaliteedi parandamine

Hiina meditsiiniga viiruste ennetamine ja tervise kvaliteedi parandamine

Viirus levib tavaliselt aevastamisel või köhimisel vabanevate piiskade abil, aga ka saastunud käte vahendusel. Haiguse tundemärkideks on kõrge palavik, peavalu, kuiv köha või nohu, väsimus ja nõrkus, lihase-, pea- ja liigesevalu. Hiina meditsiinis on aastasadu välja töötatud külmetushaiguste leevendamiseks taimseid ravimeid, mis ei leevenda ainult viiruseid vaid tõstavad üleüldist tervise kvaliteeti. Kuna külmetushaiguse tekitaja tuleb alati väljastpoolt, on sel kaks teed, kuidas kehasse siseneda – naha või hingamisteede kaudu.


Tuul-külma puhul on põhjuseks tuul ja külm, mis sisenevad kehasse naha pooride kaudu ja jäävad naha aluse kihtidesse püsima, meie mõistes on tegu sellisel juhul gripi infektsiooniga. Tuul-kuumus võib aga samastada bakteriaalse infektsiooniga, mis siseneb kehasse hingamisteede kaudu ning tekitab koheselt kuuma sümptomeid, näiteks palavikku.

Tuul–kuumus tüüpi külmetushaigused

Nende põhjustajateks on nina kaudu sisenenud bakteriaalne infektsioon. Kõige tavalistemateks sümptomiteks on neelu- ja kurguvalu, kurgu punetus, janu, silmapõletik, palavik ja vähene uriin. Esineda võib ka peavalu, sest kuumus tõuseb üles. Sellisel juhul on ravi eesmärgiks kuumuse kehast maha jahutamine. Hiina meditsiin soovitab jahutavaid toite ja taimi.


Väldi tuule ja kuumuse korral sooje ja teravaid toite, mis tõstavad kuumust ja tugevdavad keha sisemist soojust. Sellel ajal ei sobi menüüsse küüslauk ja sibul, ingver, tšilli, kaneel, kardemon, nelk, sinep ja teised teravad vürtsid. Liha on samuti parem vältida. Vähesel määral võib aga süüa hapendatud piimatooteid nagu näiteks keefirit ja jogurtit. Need niisutavad kuumusest kahjustunud kehavedelikke.

 

Tuul-külm tüüpi külmetushaiguste

Põhjustajateks on viirushaigus, mil tuul ja külm on tunginud kehasse ja blokeerinud kaitseenergia ehk wei qi kopsudes. Tavapärasteks sümptomiteks on külmavärinad, külmatunne, naha ja lihaste valulikkus, sest energia ei liigu. Sealjuures ka peavalu, aevastamine ning tilkuv nina. Esineda võib ka kerge palavik. Sellisel puhul on ravi eesmärgiks külm kehast välja saada, poorid avada ja keha higistama panna. Nende sümptomite puhul soovitab Hiina teadus sooje ja vürtsikaid toite ning taimi. 

Tuule-külma tüüpi haiguste puhul väldi olemuselt ja temperatuurilt tooreid ja jahutavaid toite: värsked salatid, puuviljad, külmad joogid. Samuti ei sobi sel ajal piimatooted, mis toovad organismi palju niiskust ja külma.

Kasuta toiduaineid, mis soojendavad organismi, panevad kopsude energia qi liikuma ning vabastavad keha tuulest ja külmast. Selleks sobivad hästi vürtsikad ja teravad toidud: sibul, küüslauk, aniis, tšilli, ingver, küüslauk, pipar, rosmariin, tüümian, kaneel, glögi või alkohol. 

Kuumuse vähendamiseks ja tuule hajutamiseks lisa menüüsse sobivaid jahutavaid ja niisutavaid toiduaineid: puuviljad, pirn, arbuus, hiina kapsas, mungoad, redis, roheline tee, piparmündi-, kusla-, puuõite-, forsüütia- ja krüsanteemitee ning tofu.


 

Enneta viiruseid ja tõsta tervise kvaliteeti Hiina meditsiini kolmikuga:

 

FOHOW ELIKSIIR "FÖÖNIKS"- Linchzhid ja korditsepsi sisaldav eliksiir FOHOW tõstab raku- ja humoraalset immuunsust, so. avaldab toimet mõlemale funktsioonile. Stimuleerib lümfotsüütide kasvu, suurendab immunoglobuliini ja komplemendi sisaldust, indutseerib interferoonide kasvu. Tõstab NK-rakkude aktiivsust, immuunsüsteemi organite (harknääre, põrn, maks) osakaalu, suurendades seega organismi vastupanuvõimet mitmesugustele haigustele. Eriti soovitatakse eliksiiri neile, kes on haiguse läbi põdenud ja on taastumise staadiumis, samuti nõrga tervisega, sageli põdevatele ja nõrga vastupanuvõimega inimestele. Külmetushaiguste korral on efektiivsus kuni 90%, palaviku haiguste korral kuni 61%.

FOHOW KAPSLID "LINCHZHI" - kapslitele on iseloomulik kahekordne summaarne efekt – nii Linchzhi kui hiina Korditsepsi toime, mis aeglustab kasvajate arenemist, tugevdab südant, kaitseb maksa, reguleerib vererõhku, alandab suhkru sisaldust veres, vähendab väsimust, aeglustab vananemisprotsesse, avaldab rahustavat toimet, parandab une kvaliteeti, tugevdab keha, stimuleerib seemne produktsiooni, taastab nii seest kui väljast, aitab organismil jääda kaua nooreks.

 

Linchzhi kapslid on võimelised väga kiiresti ja maksimaalselt kindlustama inimese peaaju vajalike toitainetega, tõstma peaaju funktsionaalseid võimeid, nad parandavad oluliselt pea- ja seljaaju vereringet, soodustades hapniku ja toitainete kohaletoimetamist närvirakkudesse.


FOHOW ELIKSIIR "SANQING" on välja töötatud Tervistavate Toodete TUI [Yu De] ekspertide poolt. Toode on efektiivne, puhastab optimaalselt seedetrakti, omab unikaalset võimet väljutada toksiine. Alandab vere tihedust ja viskoossust, puhastab verd liigsetest kahjulikest rasvadest. Reguleerib Yin-Yang tasakaalu organismis, taastab vastavalt vajadusele kas Yin või Yang energiat. Puhastab organismi, laastamata seda.

 

Вернуться к блогу