Immuunsüsteemi tugevdamine iidsete meetoditega

Immuunsüsteemi tugevdamine iidsete meetoditega

 

Selleks, et organism suudaks paremini võidelda väliste ja sisemiste viiruste ning haigustekitajatega, on vaja tugevdada immuunsüsteemi. 

Hiina meditsiinis on immuunsusega seotud kopsud, neerud ja põrn. Immuunsuse tugevdamiseks tuleb toetada kõiki neid kolme organit.


Immuunsuse tugevdamisel on oluline koht töö ja puhkuse tasakaalul ning õigel toitumisel. Qi gong tähendab otseses tõlkes tööd (gong) energiaga (qi). Igapäevane Qi Gongi harjutamine korrastab ümbritsevat energiavälja, aurat ja meeleseisundit ning tõstab inimese üldist toonust. Kui tasakaal organismis ning keha ja väliskeskkonna vahel kaob, tekib haigus.


Sinu keha immuunsust mõjutavad suures pildis kolm suurt tegurit: 1) toit 2) elustiil ja 3) ümbritsev keskkond ehk epigeneetika. Eraldiseisvalt või siis nende tegurite koosmõjul sinu immuunsüsteem kas nõrgeneb või tugevneb. Haruharva seisab su keha immuunsüsteem paigal.

 

Peamised märgid, et sinu immuunsüsteem on nõrk: 

  1. Nina kinnisus või vesine läbipaistev eritis ninast
  2. Aevastamine, köha
  3. Nõrkus, jõetus ja väsimus
  4. Külmakartus, madal palavik, higistamise puudumine
  5. Naha, lihaste ja liigeste valulikkus, peavalu
  6. Kähe hääl, kraapiv tunne kurgus, soov sooje jooke juua või janu puudumine
  7. Hele uriin

Põhjuseid, miks immuunsüsteem nõrgeneb on palju - alustades ebatervislikust toitumisest, stressist, kehvast unest ning lõpetades vähese liikumise ning depressiooniga.
Küll aga on üks peamised ja kõige enim esilekerkinud põhjuseks külmetamine ja liigselt niiske kliima. 

Kopsu energia qi blokeerub tuule ja külma rünnaku tõttu. Kopsu qi on hiina meditsiini järgi seotud meie vastupanuvõimega haigustele. Kui tuul ja külm nahapooride kaudu siseneb, blokeerib see kopsu qi liikumise ning tulemuseks on immuunsüsteemi nõrgenemine ja haigestumine.

  • Kopsuenergia nõrkuse korral on peamisteks sümptomiteks spontaanne higistamine,  vesine eritis ninast või ninakinnisus, lõhnatundlikkuse langus ja väsimus.
  • Põrnaenergia (yangi) nõrkuse puhul on sümptomiteks isu vähenemine, püdel väljaheide, külmatunne ja külmad käed-jalad, väsimus, niiskuse ja lima kogunemine kehasse, mille väljenduseks on krooniline nohu, rögane köha, lastel adenoidid.
  • Neeruenergia nõrkuse korral on põhisümptomiteks väsimus ja kurnatus, alaselja nõrkus ja väsimine, põlvede nõrkus ja valu, seksuaalfunktsiooni ja fertiilsuse langus.

Headeks immuunsuse tõstjateks on erinevad taimed, nagu näiteks Hiina ravimtaimed korditseps ja ganoderma. Neid võib kasutada eraldi, kuid koos tarbides nende toime tugevneb. Taimedega saame oma organismi toetada seespidiselt (teed, preparaadid, eliksiirid) ja välispidiselt, tehes näiteks jalavanne ja massaaži. Väga tähtsal kohal on ka puhkus ja unekvaliteet.

 


Hiina meditsiinis kasutatakse korditsepsi immuunsüsteemi tugevdamiseks

Kuna korditseps on antioksüdant, siis stimuleerib ta rakkude paranemist ja taastootmist ning ainevahetust rakkudes. Korditseps avaldab toimet peamiselt kahele meridiaanile – neeru- ja kopsumeridiaanile. Tervendab paljusid organismi puudulikkusi ja haigusi. Tasakaalustab inimkeha süsteeme, reguleerides kahesuunaliselt Yin ja Yang energiaid. Puhastab organismi ja soolestikku ning väljutab toksiine ilma keha laastamata. Ülemaailmne Tervishoiuorganisatsioon soovitab seda kui tervistava toimega toiduainet, mis puhastab muuhulgas ka verd kahjulikest rasvadest.


Tugevda immuunsüsteemi Hiina meditsiini kolmikuga:

FOHOW ELIKSIIR "FÖÖNIKS" - Linchzhid ja korditsepsi sisaldav eliksiir FOHOW tõstab raku- ja humoraalset immuunsust, so. avaldab toimet mõlemale funktsioonile. Stimuleerib lümfotsüütide kasvu, suurendab immunoglobuliini ja komplemendi sisaldust, indutseerib interferoonide kasvu. Tõstab NK-rakkude aktiivsust, immuunsüsteemi organite (harknääre, põrn, maks) osakaalu, suurendades seega organismi vastupanuvõimet mitmesugustele haigustele. Eriti soovitatakse eliksiiri neile, kes on haiguse läbi põdenud ja on taastumisstaadiumis, samuti nõrga tervisega, sageli põdevatele ja nõrga vastupanuvõimega inimestele. Külmetushaiguste korral on efektiivsus kuni 90%, palavikuhaiguste korral kuni 61%.

FOHOW KAPSLID "LINCHZHI" - kapslitele on iseloomulik kahekordne summaarne efekt – nii Linchzhi kui hiina Korditsepsi toime, mis aeglustab kasvajate arenemist, tugevdab südant, kaitseb maksa, reguleerib vererõhku, alandab suhkrusisaldust veres, vähendab väsimust, aeglustab vananemisprotsessi, avaldab rahustavat toimet, parandab une kvaliteeti, tugevdab keha, stimuleerib seemne produktsiooni, taastab nii seest kui väljast, aitab organismil jääda kaua nooreks.


Linchzhi kapslid on võimelised väga kiiresti ja maksimaalselt kindlustama inimese peaaju vajalike toitainetega, tõstma peaaju funktsionaalseid võimeid, nad parandavad oluliselt pea- ja seljaaju vereringet, soodustades hapniku ja toitainete kohaletoimetamist närvirakkudesse.


FOHOW ELIKSIIR "SANQING" on välja töötatud Tervistavate Tootede TUI [Yu De] ekspertide poolt. Toode on efektiivne, puhastab optimaalselt seedetrakti, omab unikaalset võimet väljutada toksiine. Alandab vere tihedust ja viskoossust, puhastab verd liigsetest kahjulikest rasvadest. Reguleerib Yin-Yang tasakaalu organismis, taastab vastavalt vajadusele kas Yin või Yang energiat. Puhastab organismi, laastamata seda.

Вернуться к блогу