Kuidas ise luua desinfitseerimisvahend kätele

Kuidas ise luua desinfitseerimisvahend kätele

 

Käte desinfitseerimine on üks parimaid viise mikroobide ja viiruste leviku peatamiseks ning selle tagamiseks, et te ise haigeks ei jää. Kuid kui teil pole juurdepääsu seebile ja puhtale veele või kui olete väljas ja kuskil pole kraanikausi läheduses, peaksite oma tervise kaitsmiseks kaasas kandma desinfitseerimisvahendit kätele.


Nagu te kahtlemata teate, desinfitseerimisvahendid kätele müüvad kiiresti läbi kriiside ajal. Kuid ärge muretsege - oma kätega desinfitseerija tegemine on märkimisväärselt lihtne. Peate lihtsalt olema ettevaatlik, et te ei keeraks päris jama kokku. Veenduge, et segamiseks kasutatavad tööriistad oleksid korralikult desinfitseeritud; muidu võite kogu asja saastada.


Käte pesemine on siiski kõige tähtsam, et desinfitseerimisvahendit kätele kasutatakse viimase vahendina.

Meil on teile üks kindel retsept, mida saate kohe teostama hakata ning ei ole üldsegi keeruline.


Sisaldus ja selle tõhusus loeb


Viiruste ja haiguste tõrjeks peab desinfitseerimisvahendite segu sisaldama vähemalt 60% alkoholi kuid soovitatav on sihtida, et oleks kuskil 75% alkoholi. Parima tulemuse saavutamiseks tasub kasutada pudel 99-protsendilist isopropüülalkoholi. Tavaline viin ja viski ei pruugi nii head olla, kui 80% viin ajab asja ära.


Desinfitseerimisvahend kätele aaloe vera geeli-ga


Vahendid, mis on vaja:


  • 1 Pudel isopropüülalkoholi (vt. Google) või 80% Viin kohalikust poest
  • 1 tuub Fohow Aaloe vera geel
  • Teepuuõli (vt. Google)

 

Kuidas valmistada: 

  • Segage 3 osa isopropüülalkoholi või 80%-st viina
  • 1 osa aaloe vera geeli käte pehmendamiseks ning niisutamiseks
  • Lisage mõni tilk teepuuõli, et anda sellele meeldiv lõhn

 

Vastavalt enda tundele võite lisada või vähendada aaloe geeli, sõltub sellest kas soovite rohkem kasutada geelina nagu kätekreem või vedelikuna, mida saab pihustada.

 

Kui aga soovite enda tervist toetada sisemiselt ning tugevdada immuunsüsteemi siis võite uurida korditsepsi ja lingzhi seente toodete kohta, millel on erilised omadused hävitada viiruseid ning tugevdada immuunsüsteemi, mis aitab viiruste vastu kõige enam.

 Allikas: https://www.who.int/gpsc/5may/Guide_to_Local_Production.pdf

Вернуться к блогу