Korditsepsi kasutaja kogemused 17.05.2020

Korditsepsi kasutaja kogemused 17.05.2020

Mõtlesime, et peaksime vahel jagama ka korditsepsi kasutaja kogemusi mitte ainult harima kui vägev korditseps on.

Saime 3 kasutaja kogemust, mis võivad aidata teil aru saada kui väärtuslik korditseps on:

1. Sandra - Hämmastav energia

Mul oli hüsterektoomia umbes 10 kuud tagasi. Ei saanud energiat tagasi ja pidin tarbima antidepressante. Proovisin teha idapoolseid soovitusi, kuna arst ei saanud midagi minu heaks teha. Proovisin 6 erinevat toidulisandit kuid ükski neist ei aidanud tegelikult, ženšenn töötas sarnaselt kofeiiniga ja teised tekitasid seedeprobleeme. Lõpuks avastasin korditsepsi ning see on parim toidulisand, mis senini tarbinud olen. Hiljem segasin seda ka kohviga ja see suurendas mõju drastiliselt. Esimesel nädalal tegin ka huvitava vea, et tarbisisin kohvi koos korditsepsiga pärast 16:00 ning energia oli laes kuid samal õhtul ei saanud korralikult magama minna kuid ma polnud ammu sellist hämmastavat energiat kogenud. Isegi järgmisel päeval oli energiat piisavalt kuigi magasin vähem kui tavaliselt.

 

2. Janne - Tunnen end lihtsalt tugevamana ja tervemana

Ma hakkasin seda toodet kasutama mitu aastat tagasi immuunsussüsteemi toetamiseks ja see on olnud suurepärane "aidates" hoida minu kolesterooli õiges vahemikus. Inimesed kasutavad mitmesuguseid toidulisandeid erinevatel põhjustel. Olen palju südameravimeid ja statiine, mis tühjendavad kehas palju energiat ja vitamiine. Nii et minu arst soovitas seda toodet heaks toidulisandiks ja see aitas mul tõesti end palju paremini tunda. See aitab mitmel viisil, kuid ma ei saa kindlalt öelda, mis valdkonnas. Tunnen end lihtsalt tugevamana ja tervemana, kui seda võtan. Peatasin tarbimise 6-ks kuuks ja vahe on märgatav kui ei tarbi. See brand on tunnustatud väga heaks ja hinnatud ning töötab hästi.

 

3. Robert - Pole õnnestunud kergelt haigestuda

Hea toode ja võtan seda enda immuunsussüsteemi tugevdamiseks. Mul pole kõige parem dieet ja töötan õues 6 päeva nädalas igasuguse ilmaga. Siiani pole ma haige olnud ega ühtegi tööpäeva vahele jätnud, kuid on möödunud vaid kuu, kui lisasin korditsepsi oma dieeti. Eelnevalt oli pidevalt kerged külmetus nähud ja sellega seotud sümptomid või energia kõikumised. Usun, et see aitab mind pikas perspektiivis, nii et kavatsen seda ka edaspidi kasutada.

 

Kui sinulgi on hea kasutaja kogemus siis võid saata meile või lisada arvustus vastava toote alla e-poes ning nii aitad ka teisi inimesi.

Back to blog