Kuidas manustada korditsepsi?

Kuidas manustada korditsepsi?

 

 

Korditseps seened on pälvinud usaldusväärse maine paljude inimeste seas üle maailma. See aitab suurendada energiat, kopsude võimekust, viljakust ja toetada neere - kuid need on ainult mõned säravad omadused. Sarnaselt enamiku taimsete ravimitega võib keeruline olla teadmine, kui palju korditsepsi iga päev võtta. Iga päev vähemalt 2 nädala jooksul korditsepsi annustamine annab enamiku jaoks märgatava mõju tervisele. Korditsepsi puhul on palju neid, kes tunnevad pärast esimest annust energilist kasu!

 

Toidulisandid võivad olla lihtsalt raha raiskamine

Kui toidulisand koosneb inimese jaoks mitteomastatavatest koostisosadest või kui doosid jäävad liiga väikseks võib see olla lihtsalt raha raiskamine. Sadu miljoneid dollareid raisatakse selle peale, et uurida sünteetilise päritoluga toitaineid, mis ei imendu hästi, mida manustatakse väga madalates kogustes ja mille tulemuse analüüsimisel keskendutakse ainult ühele kitsale teemale. Kui aga toode koosneb inimese jaoks mitteomastatavatest koostisosadest või isegi kahjulikest lisaainetest võib tulemuseks olla rängad kõrvalnähud, ravi tulemuse puudumine ning raha raiskamine.
Kogu toidulisandite tööstuse mainet on kahjustanud ebaausad tootjad, kes turustavad viletsaid ja isegi ohtlikke tooteid. Õnneks on ka palju firmasid, mis müüvad hoolikalt valitud toorainest valmistatud kõrgekvaliteedilisi toidulisandeid ja vitamiine. Nende eesmärk on aidata inimest tõeliselt.

Igapäeva toidust ei ole võimalik kätte saada kõiki vajalikke toitaineid, mineraale ja vitamiine. Tagajärjeks on väsimus, kurnatus, haigused, energiapuudus, depressioon ja palju muud tervisehädad.
Õnneks saab neid vaeguseid lihtsalt ennetada ja lahendada väärtuslike toidulisanditega, mis muudavad elukvaliteeti ja toetavad tervist parimal viisil.

Kuidas aga valida endale see kõige õigem ja kvaliteetsem preparaat?

 

Ravige ennast õigesti

Hoolimata inimese ainulaadsetest põhjustest, miks lisada korditseps oma dieeti, jääb serveerimine enamasti muutumatuks. Kui kavatsete toetada pidevat vaevust, näiteks väsimust, on kõige kasulikum seeni tarbida iga päev, umbes samal kellaajal. Korditseps on ka suurepärane looduslik toidulisand, mida võetakse vastavalt vajadusele.

See, kui palju korditsepsi päevas kulub, sõltub tarbitava toote vormist. Tavaliselt leiate korditsepsi kapslite kujul, tinktuuri või kuivatatud seentena. Seda võib võtta koos toiduga või ilma, igal kellaajal.

 

Vedel korditseps mõjub kiiremini ja tõhusamalt kui kuivad kapslid

Eliksiir on ideaalne neile, kellele ei meeldi neelata kapsleid. Korditsepsi eliksiir on kombinatsioon iidsest traditsioonilise hiina meditsiini retseptist ja kaasaegsetest teaduslikest tehnoloogiatest. Looduslikku preparaati tuleb võtta vastava organi aktiivsuse kellaaegadel, sest siis on toime eriti tõhus.

Fohowi korditsepsi eliksiir on unikaalne iidne retsept, mis koosneb vaid kvaliteetsest ja looduslikust toorainest. See on ka põhiline eelis, mis võimaldab pidada seda preparaati parimatest parimaks tooteks traditsioonilises tervishoiusüsteemis.

Hiina meditsiin ravib inimest, lääne meditsiin haigust

Lääne meditsiin eristab haiguse ja terveolemise seisundit numbriliste standardite alusel, kasutab haiguste allasurumiseks ekstreemseid karme meetodeid – kiiritusravi, antibiootikume ja skalpelli. Hiina meditsiin panustab komplekssele, üldisele regulatsioonile, pidades oluliseks minna tagasi allikate juurde ja täielikult kõrvaldada haiguse põhjus.

Lääne tervishoiu peamine tähelepanu on suunatud organismi „puhastamise“ ehk nö “detox” funktsioonile ja organismi ressursside (vitamiinide, mineraalide) „taastamisele”. 

Läänes aga ei mõisteta ega peeta tähtsaks keha regulatiivset funktsiooni. „Regulatsioon“on hiina traditsioonilise meditsiini ja ravimiteaduse võtmesõna ja kõige tähtsam põhialus. Regulatsiooni abil saavutatakse organismis tasakaal loodusjõudude – puu, tuli, maa, metall, vesi – ning inimkeha sisemiste süsteemide vahel, sealhulgas saavutatakse ka Yin ja Yang energiate tasakaal.

Tervis on su kõige kallim vara! 

Seega ole tark, söö mahedalt kasvatatud toitu ja vali alati vaid kvaliteetsed toidulisandid.

Meie poolt pakutavad Fohow tooted põhinevad Hiina meditsiini tarkustel ning aitavad keha reguleerida, puhstada ja taastada.

Back to blog