Kuidas organismi puhastada toetudes Hiina meditsiinile

Kuidas organismi puhastada toetudes Hiina meditsiinile

 

 

Ühepäevaseid imesi tervise parandamiseks pole olemas, kuid vahel aitab lähtestamise ehk uuesti alustamise nupule vajutamine, andes väikese tõuke paremate ja tervislikumate pikaajaliste otsuste tegemiseks.


Läbi sajandite ja terve maailma kultuuride sealhulgas hiina meditsiini süsteemide poolt on oluline puhata, puhastada ja toita keha seestpoolt väljapoole. Toksiinide eemaldamine ja elimineerimine ning keha tervislike toitainetega toitmine võib kaitsta teid haiguste eest ja uuendada teie võimet säilitada optimaalset tervist mitmesuguste meetodite, sealhulgas jooga, meditatsioonide ja muu abil.


Märgid mida peaksid jälgima täna, et aru saada kas tasub organismi puhastamisega alustada või mitte.


  • Kehalised tunnused - tuhmid juuksed, silmad ei sära, kehakaalu muutused, nahk on väsinud ja lõtv, ärritatud nahk, allergiad, silma all on kotid, puhitus, menstruaalprobleemid
  • Emotsionaalsed tunnused - oled pidevalt ärritunud, meeleolu on langenud, tunned ennast väsinuna isegi pärast pikemat magamist, vaimne segadus
  • Energia tunnused - seletamatu väsimus, ihkad pidevalt kohvi ja šokolaadi
  • Käitumise tunnused - sinu tegutsemine on ebaefektiivne

Talvisel perioodil ainevahetus aeglustub ja keha puhastub aeglasemalt, seepärast kevadel on toksiinide kogus kõige kõrgem ning parim aeg puhastuseks.

Enda keha liikuma saamiseks peame toetama vereringet, seedesüsteemi, maksa, neere ja kopse, sest keha eemaldab toksiine läbi hingamise, urineerimise, higistamise ja roojamise.

Keha kaotab tasakaalu ja tekivad terviseprobleemid kui me oleme ülekoormatud, pidevalt stressis või tarbime liigselt, kohvi, alkoholi või töödeldud toitu, mis on täis lisaaineid ja suhkruid. Tasakaalu kaotamisel kaob ka kiire võime taastuda ning sellepärast pärast pikemat uinakut me ei tunne ka ennast värskena.

Need on põhilised märgid mida jälgida aga õnneks selle vastu aitab organismi puhastamine ja energia liikuma saamine.

Toortoidu söömise, paastumisega või erinevate lahtiste võtmisega võib tekkida erinevad ebamugavusi nagu peavalu, meeleolu kõikumine jne. 

Õnneks alati on olemas ka paremad alternatiivid nagu traditsiooniline hiina meditsiin soovitab.

 

Viisid kuidas puhastada organismi ja panna energia käima:

  • Sööge palju kiudaineid, sealhulgas pruuni riisi ning orgaaniliselt kasvatatud värskeid puu- ja köögivilju. Peet, redis, artišokid, kapsas, spargelkapsas, spirulina, klorella ja merevetikad on suurepärased puhastus toidud.
  • Joo hommikul klaas leiget vett, võib lisada sidrunit ning vähemalt 2-3 korda päevas.
  • Tarbi vähem alkoholi, kohvi ja rämpstoitu 
  • Naudi iga päev värsket õhku või loodust. Hingake sügavalt, et hapnik saaks teie süsteemi kaudu täielikult ringlusse.
  • Ennem magama minekut ära ole netis ning une ajaks lülita seadmed välja
  • Harjutage vesiravi, võttes viis minutit väga kuuma duši, seejärel 30 sekundit külma duši. Tehke seda kolm korda ja asuge 30 minutiks voodisse.
  • Mediteeri, loe raamatut, tee joogat või harrasta midagi mis rahustab su meelt
  • Ära söö õhtusööki 4 tundi enne ööund ja võimalusel tee kõhumassaaži pärast iga söögikorda
  • Ainevahetust saad reguleerida tervislikke toodetega või taimeteega

Järgides neid nõuandeid organismi puhastamiseks aitate kehal omastada paremini väärtuslikke toitaineid, toetada immuunsüsteemi, panete energia liikuma ja maandate stressi.


Need nõuanded ei pruugi aidata kui oled pikaajaliselt tasakaalust väljas või sul on kroonilised haigused. Tasub kindlasti pöörduda spetsialisti poole ja toetada ennast spetsiaalsete toodetega. 


Parim toode meie tootevalikust organismi puhastamise jaoks on SANQING.


SANQING on efektiivne, puhastab optimaalselt seedetrakti, omab unikaalset võimet väljutada toksiine. Alandab vere tihedust ja viskoossust, puhastab verd liigsetest kahjulikest rasvadest. Reguleerib Yin-Yang tasakaalu organismis, taastab vastavalt vajadusele kas Yin või Yang energiat.  


Eliksiiril “Sanqing FOHOW“-l on kolm puhastavat toimet – puhastab soolestikku, puhastab organismi toksiinidest, puhastab verd kahjulikest rasvadest. See preparaat on tõeline kuningas parimate „puhastavate“ toodete hulgas nii Hiinas kui mujal maailmas.

Seedimise puhastamiseks on olemas Fohow firma poolt ka Meigui pasta, mis paljundab soolestiku kasulikku mikrofloorat, stabiliseerib ja aktiviseerib seedetrakti funktsiooni organismis, reguleerib seedemahla sekretsiooni, aktiviseerib seede- ja imendumisprotsessi seedetraktis, aitab kõhulahtisuse korral. Säilitab soolestiku nooruslikkust, tõstab immuunsust, aeglustab organismi vananemist, omab kosmeetilist efekti.

Terve organism teeb meid õnnelikumaks.

 

  

Back to blog